Drums


Heb jij gevoel voor ritme?

Wat ga je leren?


Bij onze drumlessen staat het spelen van de muziek die jij graag wilt spelen centraal. Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over techniek, ritme, samenspel, sound en natuurlijk snelle en vette fills!

Voor wie wil komen ook kleine trom en notenschrift voorbij. Met andere woorden, de lessen zijn geheel op jou gericht!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Rock, pop en jazz en andere stijlen
  • Groove
  • Samenspel

Placeholder

Docent: Vincent Smeets


Na een klassiek gerichte vooropleiding studeerde Vincent drums aan de conservatoria van Maastricht en Utrecht. Hij speelde onder meer in bands als Grote Prijs-winnaar Good Dog Happy Man. Thans is hij actief in binnen- en buitenland als sessiemuzikant, en als vaste kracht in diverse commerciele bands en orkesten in uiteenlopende muziekstijlen, van popmuziek tot jazz.

Naast sessiemuzikant is Vincent ook actief als docent drums en slagwerk aan verschillende muziekscholen in de regio Utrecht, en geeft hij workshops aan leerlingen in het basis- en middelbare onderwijs.

Je kunt ook direct contact opnemen met Vincent via 06 41823182.

Docent: Ferdi SchaapVoor Ferdi is drummen als hobby begonnen, en sinds 2010 is het ook zijn beroep. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht en is naast zijn activiteiten als docent ook actief als uitvoerend musicus.

Wat vindt Ferdi leuk aan lesgeven?:

“Leren is leuk. Een passie overbrengen is nog leuker. Muziek betekent iets voor iedereen, maar om het te snappen heb je een goede, enthousiaste docent nodig die je daarin verder helpt. Ik heb zelf gelukkig goed les gehad, en ik vind het belangrijk om mijn leerlingen de handvatten te bieden die ze nodig hebben om de muziek te kunnen spelen waar ze zelf naar luisteren.”

Je kunt ook direct contact opnemen met Ferdi via 06 14462869.

Placeholder

Les op maat


Wij zijn er om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je handen en voeten aan het werk te zetten?


Placeholder

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles!