Zang


Je stem is het mooiste wat er is!

Wat ga je leren?


Bij onze zanglessen staat er één ding centraal, en dat is plezier hebben in het zingen van de muziek die jij graag wilt zingen. Of het nu Rock, Jazz, Pop of Musical is, het maakt niet uit!

Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over techniek, samenspel, ritme, melodie, harmonie en voor wie wil zelfs microfoontechniek.

Met andere woorden, de lessen zijn geheel op jou gericht!

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ademtechniek
  • Uitspraak
  • Hoge noten leren zingen

PlaceholderPlaceholder

Docent: Tessa van Breugel


Wat leuk dat je erover zit te denken om op zangles te gaan!

Tijdens mijn lessen begeleid ik je bij de nummers die jij graag zingt. Zo ontdekken we samen wat je in huis hebt en werken we aan je zang- en stemtechniek zodat jij op je best klinkt.

Elke les begint met een paar techniek-oefeningen en daarna gaan we dit toepassen op de nummers die jij wilt zingen. Ik help je wanneer nodig bij het kiezen van nummers en begeleid je in de lessen op de piano. Wil je je eigen songs gaan schrijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Ik heb een conservatorium achtergrond en wil met mijn ervaring en enthousiasme jou het beste uit je stem laten halen. Zelf heb ik in diverse bands gespeeld en verschillende podia in Nederland beklommen, zoals Paradiso, de Melkweg en TivoliVredenburg.

Het mooiste aan zangles geven vind ik de groei en het toenemende zelfvertrouwen dat ik bij mijn leerlingen zie. Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles, dan kunnen we kennismaken en kan ik je al een paar eerste tips meegeven. Of je nou jong, oud of een onder-de-douche-zanger bent, ik ga graag met je aan de slag.

Docent: Susanne Dekkers (op dit moment vervangt Tessa de lessen van Susanne)

Wil je je zangtechniek ontwikkelen en daarbij je eigen stijl ontdekken? Susanne helpt je bij het bouwen aan een repertoire dat bij jou past en dat jij kan voordragen. Het eerste gedeelte van de les werken we aan de basis van het zingen: ademhaling en ademsteun, en het voelen en trainen van je middenrif. Dit zorgt voor meer uithoudingsvermogen en een betere techniek.

In het tweede gedeelte gaan we op zoek naar de liedjes die bij jou passen en gaan we daarmee aan de slag. Denk hierbij naast de zangtechniek aan tekstinterpretatie, articulatie en performance. Susanne maakt o.a. gebruik van Complete Vocal Techniek, Neutral Curbing, Overdrive en Belting.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom!

Je kunt ook direct contact opnemen met Susanne via 06 23322550 of suzydexter@planet.nlLes op maat


Wij zijn erop gericht om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je stembanden aan het werk te zetten?


Placeholder

Meld je nu aan voor een GRATIS proefles!


[recaptcha id:recapcha]